Skoj på nätet

Posted by Felicia Johansson on May 25, 2015
Humor

På Internet hittar man som bekant mycket av det mesta och det nästan oavsett om man gillar att läsa om det senaste inom mode eller vill hitta ett härligt recept att laga till middagen. Mycket roligt finns det på nätet och lite av detta tänkte vi tipsa om här nedan.

Roliga filmer och klipp

I och med att kapaciteten på bredbandet ökat går det numera att se både filmer och klipp direkt på nätet. Här är givetvis Youtube, där det är lätt hänt att man fastnar en stund, den allra bästa källan med miljontals klipp i alla möjliga genrer.

Skämtsidor

Andra sidor som också kan vara roliga att besöka om man vill ha sig ett gott skratt eller två är någon av de skämtsidor som finns på nätet. Skrattportalen är ett exempel där man förutom roliga historier och roliga bilder även hittar till exempel spännande synvillor.

Flashspel

Gillar man att spela men kanske tycker rollspel och liknande är lite väl avancerade kanske flashspel kan vara någonting som finns i tusentals på nätet och i en rad olika genrer från sport och tankespel till action och äventyr.