Populära Mobilspel

Posted by admin on May 09, 2016
Spel

Mobilspelen har verkligen tagit av och intresset för dem har bara vuxit. Spelen är visserligen inte lika komplexa och avancerade som sina PC varianter. de är inte alltid lika actionfyllda som konsolspel. De är däremot alltid tillgängliga för ett snabbt nöje. Vi ska lista några utav de mer populära spelen.

teenage-boy-using-digital-tablet-and-mobile-phone-in-bedroom

Jack Hammer 2

Denna virtuella spelmaskin erbjuder spänning i ett klassiskt scenario utav en enarmadbandit. Spelet visar upp grymt snygga teckningar i serietidningsstil och uppvisar en 1930-tals gangstertema. Den charmiga stilen toppas med underhållande serietidningsstil på slotsen och du kan få riktigt roligt i detta spel. Det erbjuder även möjligheten till att kunna få freespins under spelets gång. Vilket bara skulle öka din spelglädje.

Pixel Dungeon

Pixel Dungeon är ett roguelike dungeoncrawler spel där du utforskar en allt djupare och djupare labyrint efter en mäktig amulett. Spelet är snabbt, enkelt men väldigt utmanande. Du börjar med att välja mellan en av fyra olika klasser, varav en är låst tills du mött ett visst kriterium. Varje klass är unik på sitt sätt, krigaren kan ta mer skada och är starkare. Magikern kan snabbare identifiera trollstavar medans tjuven kan överleva längre utan mat.

Bingo BLITZ

Detta kommande casinospel har tagit spelvärlden med storm. Det sätter spin på det klassiska bingo och slotsspelen med hektiskt spel i episka slots och underhållande och spännande bingo. Spelet låter dig spela med dina vänner och mot andra i sitt flerspelar läge. Det låter dig även att koppla ihop ditt Facebook konto för att enklare spela.

Clash Royale

Detta är en titel som blivit snabbt populär och är utvecklat av samma skapare till Clash of Clans. Spelet går ut på att med dina enheter i kortformat angripa och försvara din bas i snabba matcher.

Subway Surfers

Detta spel handlar om att du ska fly undan en polis som sett du måla graffiti på stadens tågvagnar. Det är ett relativt enkelt spel som kräver att du springer i olika mönster, denna typ av spel faller in på vad man kallar för “Temple runners” vilket är namnet på original titel. Man undviker hinder medans man samlar in mynt som finns utspridda längs med vägen.

Agar.io

Här är en titel som verkligen slagit till på spelmarknaden. Spelet är mycket enkelt, du är en cell som ska äta dig större, störst är bäst helt enkelt. Du åker omkring på en bana med andra spelare och du har kontroll på din cell, det gäller dock att balansera vad du ska äta med vad du behöver äta samt hålla ett öga på eventuella faror och byten. Det svåra är att veta när du behöver göra en celldelning för att antingen anfalla eller undvika.